STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o.

Navigace

Jsme tu pro vás od pondělí do pátku od
7:30 - 17:00
nyní můžete zanechat vzkaz
formulář


Školní vzdělávací program – 65-51- H/01 Kuchař-číšník, denní studium.

Vyučovací předměty 1. ročník 2. ročník 3. ročník
Český jazyk a literatura x x x
Anglický jazyk / první x x x
Německý jazyk / druhý x x x
Matematika x x x
Základy přírodních věd x x
Občanská nauka x x x
Informatika x x x
Tělesná výchova x x x
Ekonomika x x
Potraviny a výživa x x x
Zařízení provozoven x
Základy technologie x
Základy stolničení x
Administrativa x
Odborný výcvik x

Blok volitelných předmětů pro zaměření – Výroba pokrmů

Vyučovací předměty 1. ročník 2. ročník 3. ročník
Technologie pro kuchaře x x
Stolničení pro kuchaře x x
Odborný výcvik pro kuchaře x x

Blok volitelných předmětů pro zaměření – Obsluha

Vyučovací předměty 1. ročník 2. ročník 3. ročník
Technologie pro čišníky x x
Stolničení pro číšníky x x
Odborný výcvik pro číšníky x x

 

Plné znění rámcového vzdělávacího programu

Plné znění školního vzdělávacího programu oboru Kuchař – Číšník platného od 1.9.2013.

Dodatek k ŠVP


x
Zpět nahoru