Školní vzdělávací program – 65-41- L/51 Gastronomie nástavba, dálkové studium
Platné od 1. 9. 2019 počínaje 1. ročníky
Vyučovací předměty | 1. ročník | 2. ročník | 3. ročník |
---|---|---|---|
Český jazyk a literatura | x | x | x |
Anglický jazyk / první | x | x | x |
Matematika | x | x | x |
Ekonomika podniku | x | ||
Management a marketing | x | ||
Základy účetnictví a daní | x | ||
Hotelový provoz | x | x | |
Gastronomie | x | x | x |
Odborná praxe | x | ||
Učební praxe | x |
Volitelný vyučovací předmět
Vyučovací předměty | 1. ročník | 2. ročník | 3. ročník |
---|---|---|---|
Německý jazyk / druhý | x | x | |
Ruský jazyk / druhý | x | x | |
Španělský jazyk / druhý | x | x |