Školní vzdělávací program – 65-41- L/51 Gastronomie nástavba, dálkové studium
Platné od 1. 9. 2019 počínaje 1. ročníky
| Vyučovací předměty | 1. ročník | 2. ročník | 3. ročník |
|---|---|---|---|
| Český jazyk a literatura | x | x | x |
| Anglický jazyk / první | x | x | x |
| Matematika | x | x | x |
| Ekonomika podniku | x | ||
| Management a marketing | x | ||
| Základy účetnictví a daní | x | ||
| Hotelový provoz | x | x | |
| Gastronomie | x | x | x |
| Odborná praxe | x | ||
| Učební praxe | x |
Volitelný vyučovací předmět
| Vyučovací předměty | 1. ročník | 2. ročník | 3. ročník |
|---|---|---|---|
| Německý jazyk / druhý | x | x | |
| Ruský jazyk / druhý | x | x | |
| Španělský jazyk / druhý | x | x |