Navigace

Dnes jsme tu pro vás:
7:30 - 17:00


Gymnázium - příprava na přijímací zkoušky

Napsal: ssgh

Máte za cíl studovat na vysoké škole a plánujete si podat přihlášku na naše čtyřleté gymnázium? Pak jistě víte, že vás čekají jednotné přijímačky z dílny státní organizace Cermat. Cermat testy z českého jazyka a matematiky píší všichni uchazeči o maturitní obory. Výhodou jednotných přijímacích zkoušek je to, že na ně máte dva pokusy (ve 2 termínech) a počítá se vždy bodový součet lepšího výsledku z češtiny a matematiky.

Letos nás pravděpodobně čeká přijímací řízení na střední školy v novém kabátě, změny ale zatím ještě nejsou definitivní. Cermat přijímačky ale zůstávají stejné a stále by měly obsahovat typové úlohy, které mohou deváťáky překvapit. Dobrá zpráva je, že se na jednotné testy dá skvěle připravit: jsou předvídatelné, nastavují rovné a spravedlivé podmínky pro všechny a průběh zkoušky i její vyhodnocení jsou plošně a férově monitorovány.

K maximalizaci svých šancí na přijetí na velmi žádané všeobecně vzdělávací obory gymnázií doporučujeme přemýšlet nad kvalitní přípravkou na přijímačky. Na trhu jich je mnoho a jedna z nich pořádá své přípravné kurzy přímo u nás ve škole. Jmenuje se To dáš! Přijímačky nanečisto a za svou osmiletou existenci pomohla již přes 23 tisícům deváťáků v cestě na vysněnou střední školu. Výsledky hovoří jasně: 96 % absolventů To dáš! přijímaček nanečisto uspělo u přijímaček*.

Co vás čeká, zvolíte-li přípravu na přijímačky s To dáš? Věrné simulace ostrých přijímaček s originálními testy přesně podle Cermat formátu, které startují od listopadu a probíhají každý víkend až do dubna. Možnost výběru termínů i forem účasti (prezenční, distanční), výuka od zkušených a vstřícných učitelů a podpora pro celou rodinu (nejnovější informace o přijímacím řízení, přednášky pro rodiče i žáky, pomoc s výběrem SŠ, přihláškou i administrativou po výsledcích a další).

Zakupte si předplatné To dáš! Přijímaček nanečisto, které funguje jako kredit na zvolené množství účastí. Již při 10 účastech žák projde všechny typové úlohy a získá bezpečný základ pro maximalizaci bodového zisku u ostrých přijímaček. 

Kvalitní příprava na přijímačky se vyplatí.

* Zdroj: dotazníkový průzkum provedený ve dnech 5.6. – 20. 7. 2023; dotazník vyplnilo 813 z 5 381 oslovených absolventů. Úspěšnost = přijetí alespoň na jednu ze dvou škol v prvním kole přijímacího řízení.


Facebook YouTube LinkedIn TikTok Instagram
x
Zpět nahoru