Navigace

Dnes jsme tu pro vás:
7:30 - 17:00


Psí návštěva

Napsal: ssgh

Ve spolupráci se speciální kynologickou skupinou Vojenské policie se v úterý 4. října uskutečnila v naší škole preventivní akce na vyhledávání omamných a psychotropních látek.
Kynologická služba VP Praha je využívána při zajišťování bezpečnosti ústavních činitelů ČR a zahraničních delegací, při provádění preventivních prohlídek ve vojenských útvarech nebo při zabezpečení příletů a odletů vojenských vládních i nevládních letadel, ale také při odhalování trestné činnosti při prohlídkách bytových i nebytových prostor, a to zejména při vyhledávání omamných a psychotropních látek.

S touto skupinou naše škola dlouhodobě spolupracuje a poskytuje jí naše prostory pro výcvik.
S radostí můžeme konstatovat, že preventivní akce nebyla úspěšná. V areálu naší školy se psovodům a jejich psím svěřencům nepodařilo najít jakékoliv množství omamné a psychotropní látky. Tato skutečnost je pro všechny naše žáky a jejich rodiče velmi povzbuzující a ukazuje nejen na dobře nastavená kritéria přijímacího řízení (možnost nástupu do školy pouze bez snížené známky z chování), ale i na dobrou práci školního preventivního teamu, který se na oblast patologických jevů tradičně velice silně zaměřuje.


Facebook YouTube LinkedIn TikTok Instagram
x
Zpět nahoru