Navigace

Dnes jsme tu pro vás:
7:30 - 17:00


Setkání s americkou diplomatkou

Napsal: ssgh

Letos měli žáci čtvrtého ročníku možnost debatovat s americkým diplomatem z ambasády USA. Žáci si procvičili angličtinu a pozeptali se na témata, která je zajímají. Jak setkání probíhalo, sepsal níže žák Matěj Höniger z G4.A:

Dne 3. 3. 2020 k nám do školy zavítala velmi milá návštěva. Z americké ambasády se s námi přišla seznámit diplomatka Spojených států, paní Jessica Beck.
Na začátku hodiny nám s pomocí prezentace představila náplň své práce na Velvyslanectví Spojených států amerických v Praze. Samotnou paní diplomatku ale spíše zajímala naše škola a my studenti.
S paní Jessicou jsme následně vedli širokou diskuzi, ve které jsme se bavili na různá témata. Také jsme se hodně ptali. Dozvěděli jsme se spoustu věcí: odkud paní diplomatka pochází, co vystudovala za školu, její kariérní postup a nejoblíbenější česká jídla a piva (svíčková a kozel).
K závěru jsme dostali od paní Jessicy Beck pochvalu, že se nezdráháme mluvit a že si s námi dvě hodiny moc užila. Diskuze pro nás byla velmi zajímavá a příjemná.
Matěj Höniger, G4.A


Facebook YouTube LinkedIn TikTok Instagram
x
Zpět nahoru