Navigace

Dnes jsme tu pro vás:
7:30 - 17:00


Úspěch na soutěži Gastro Labe 2020

Napsal: ssgh

Dokonce ani o jarních prázdninách si nedáme chvíli klidu a soutěžíme co to jde. Dne 20. 2. 2020 se žáci naší školy zúčastnili soutěže Gastro Labe 2020 v Děčíně o nejlepší krůtí hamburger. Koncept hamburgeru byl tak originální a nevšední, že oslnil nejen svým vzhledem, ale také unikátní sladkokyselou chutí.
Soutěžící Jana Úradníčková z KC3.A a Marko Batovanja z G3.A vymysleli za podpory učitelů Mgr. Mileny Dvořákové a Bc. Jana Kadlece originální burger, který musíte zaručeně zkusit i vy! Podívejte se proto na recept. Jedná se totiž o burger, který je prošpikovaný teoretickými zásadami, originalitou a praktickou zručností našich kuchařů.
Soutěž byla rozčleněna do několika disciplín a ve všech jsme si udrželi přední pozice. Disciplína, která hodnotila kvalitu, zpracování, technologický postup a chuť hamburgerové housky byla pro nás lidově řečeno brnkačka. Obsadili jsme s ní hned první místo z patnácti zúčastněných teamů a se samotným hotovým výrobkem, tedy kompletním krůtím burgerem, neuvěřitelné páté místo. Oslnil nejen porotu, ale i procházející, náhodné kolemjdoucí.
Jana i Marko předvedli, že kuchyně je jejich teritorium a rozhodně se ve světě gastronomie neztratí. Chtěli bychom soutěžícím veřejně poděkovat za nasazení, se kterým se do soutěže pustili.


Facebook YouTube LinkedIn TikTok Instagram
x
Zpět nahoru