Školní vzdělávací program Management v gastroslužbách – 65-41-L/01, kombinované studium
Platné od 1. 9. 2021, počínaje 1. ročníky.
Vyučovací předměty | 1. ročník | 2. ročník | 3. ročník | 4. ročník |
---|---|---|---|---|
Český jazyk a literatura | x | x | x | x |
Anglický jazyk / první | x | x | x | |
Občanská nauka | x | |||
Dějepis | x | |||
Základy přírodních věd | x | |||
Matematika | x | x | ||
Informatika | x | |||
Profesní komunikace | x | |||
Ekonomické vědy | x | x | ||
Management v gastroslužbách | x | x | x | |
Potraviny a výživa | x | x | ||
Stolničení | x | x | x | |
Technologie | x | x | x | |
Odborný výcvik | x | x | x |
Druhý jazyk – Volitelný předmět
Vyučovací předměty | 1. ročník | 2. ročník | 3. ročník | 4. ročník |
---|---|---|---|---|
Německý jazyk / druhý | x | x | x | |
Španělský jazyk / druhý | x | x | x | |
Ruský jazyk / druhý | x | x | x |
Semináře – Volitelný předmět
Vyučovací předměty | 1. ročník | 2. ročník | 3. ročník | 4. ročník |
---|---|---|---|---|
Seminář anglického jazyka | x | |||
Seminář španělského jazyka | x | |||
Seminář německého jazyka | x | |||
Seminář matematiky | x | |||
Seminář ruského jazyka | x |