Navigace

Dnes jsme tu pro vás:
7:30 - 17:00


Divadelní představení v anglickém jazyce

Napsal: ssgh

Naši učitelé anglického jazyka se rozhodli zpříjemnit svým studentům předvánoční čas, a proto s nimi vyrazili na činoherní anglicko - české divadelní představení.

Většina představení se odehrávala v anglickém jazyce. Atraktivní a hravou formou tak bylo žákům umožněno se zdokonalovat v cizím jazyce, bezprostředně reagovat na děj a v praxi si ověřit své znalosti z anglického jazyka. Postavy, které se v inscenaci objevily, tvořily různou paletu typů a charakterů s výrazným dramatickým nábojem, pestrou výslovností a náležitým akcentem…

Níže si přečtěte článek jedné ze studentek.

V úterý 20.12. jsme vyrazili do divadla U22 v Uhříněvsi na anglické představení Peter Black. Zúčastnilo se celkem 5 tříd. Po menších dopravních obtížích jsme dorazili na místo, kde jsme se pohodlně usadili, a představení začalo. Peter Black byla divadelní hra o nešťastníkovi, který v jeden den přišel téměř o všechno. V průběhu představení se Peterovi stávaly další strasti, ale zároveň prožíval i radosti všedního dne. Vše nakonec dopadlo dobře poté, co si Peter našel nové přátele. Hra byla zpracována velmi vtipně. Objevovaly se rozmanité postavy a humorné slovní hříčky. Závěrem bych za sebe a za všechny zúčastněné chtěla říct, že jsme si představení moc užili.


Facebook YouTube LinkedIn TikTok Instagram
x
Zpět nahoru